Beste Ademboek James Nestor, nu in het Nederlands!
Beste Ademboek James Nestor, nu in het Nederlands!
2 min. leestijd

Beste Ademboek James Nestor, nu in het Nederlands!

Hiep hoi, MUST HAVE  het beste ademboek, (Het Nieuwe Ademen) dat ik ken er nu ook in het NederlandsVorig jaar kwam het uit in het Engels (met de titel Breath) en het was een daverend succes wereldwijd. Gelukkig is het er nu ook in onze eigen taal.
Dat leest voor de meeste mensen toch fijner, vandaar mijn mailtje hierover.
Er zijn natuurlijk veel boeken over de ademhaling geschreven en mensen vragen mij vaak om een lees tip.
Dit boek staat bij mij met stip op nummer 1!

James Nestor is een wetenshapsjournalist die veel ademtechnieken heeft bestudeerd en ervaren. Hij heeft mega veel onderzoek gedaan en de wereld over gereisd om van mensen, wetenschappers en sjamanen te leren. Hij legt een mooie link naar het verleden en fysieke veranderingen door de tijd heen, zoals bijvoorbeeld onze tanden die vaker scheef staan, over de neus en waarom de ademhaling daar dan mee te maken heeft. Het is makkelijk en prettig verhalend geschreven, dat maakt het gewoon leuk om te lezen en het is geen droge kost. Maar wel mega leerzaam!
Zelf geef ik al acht jaar een ademcoach opleiding en altijd wil ik cursisten meegeven dat er  meerdere goede ademtechnieken zijn. Dat je moet uitvinden wat werkt voor jou en dat ieder moment ook iets anders kan vragen. Meer kennis helpt je beter gebruik te maken van je ademhaling, die zo’n groot effect kan hebben op je hele lichaam en geest, met andere woorden: op je hele ZIJN.
Natuurlijk zijn er meer goede boeken, ik geef je binnenkort een lijstje met mijn zeven aanraders. Maar, Het Nieuwe Ademen van James Nestor, staat gewoon met stip op nummer 1

Voed je lichaam en geest met mooie dingen, liefs Heleen
Bestel hier je boek:

Of de Engels versie als je dat liever hebt:

EH kan het toch niet laten, hier het boek van Wim Hof,  mijn leraar in 2012 die mij heeft geleerd dat ik veel sterker ben dan ik ook had kunnen dromen.

Over de schrijver
Heleen Ytsma is NLP Master, Ademcoach, Wim Hof Methode Instructeur, Yogadocent. Ik werk het liefst samen met mensen die meer willen weten over de (samen)werking van lichaam en geest, open staan voor andere vormen van ontspanning en zich willen verdiepen in technieken voor ademhaling en meditatie.
Reactie plaatsen