Gratis Ontspanningsmeditatie
arrow_drop_up arrow_drop_down

Gratis Ontspanningsmeditatie


Wist jij dat onze ademhaling een helende kracht heeft? 

Je ademt natuurlijk de hele dag door. Dat gaat vanzelf. Maar wanneer je méér met je adem doet en er op een andere manier gebruik van maakt, zul je bijzondere dingen ervaren…

Jaren geleden vond ik dit een vaag verhaal. Ik had zelf geen last van mijn ademhaling en vond het daarom ook niet bijster interessant. Wat ik wél graag wilde was mij emotioneel en mentaal beter voelen en wat meer energie zou ook prettig zijn. 

In 2002 ontdekte ik een ademtechniek waar ik alles in één kreeg. Mijn fysieke gezondheid verbeterde, maar vooral ook emotioneel en mentaal werd ik sterker. Daardoor was ik ook meer ontspannen. Wat een heerlijk gevoel! Zo krachtig is dus onze adem.

Omdat ik jou dit ook graag wil laten ervaren, deel ik een GRATIS ademoefening met je. Deze oefening zorgt voor ontspanning en het vrijkomen van een bron van energie 

Je hoeft je alleen maar hier aan te melden en je ontvangt de meditatie meteen in je mail!

Dit zeggen deelnemers over Heleen:

'''Van stress naar ontspanning'''

Van stress naar ontspanning. Dat is wat ik wilde leren. En ik kan zeggen dat dat aardig gelukt is. Ik ben meer in contact gekomen met mezelf en vandaaruit durf ik mezelf ook meer te laten zien. 

Heleen, bedankt! Je lessen waren heel leerzaam en zeer duidelijk!

Jasmijn

''Bewustwording''

Veel geleerd: grotere bewustwording over hoe ik adem en leef. Meer rust en vitaliteit. 

Lars

In 2002 ontdekte ik een ademtechniek waar ik alles in één kreeg. Mijn fysieke gezondheid verbeterde, maar vooral ook emotioneel en mentaal werd ik sterker. Daardoor was ik ook meer ontspannen. Wat een heerlijk gevoel!

Zo krachtig is dus onze adem.

Omdat ik jou dit ook graag wil laten ervaren, deel ik een GRATIS ademoefening met je.

Deze oefening zorgt voor ontspanning en het vrijkomen van een bron van energie.

Je hoeft je alleen maar hieronder aan te melden en je ontvangt de meditatie meteen in je mail.

COOKIES