Reviews ademcoach opleiding Herleva
ademopleidingDit zeggen mijn klanten:

'Blijf oefenen'

Ik heb de opleiding als prettig, interessant en leerzaam ervaren en vond jouw inspirerende verhalen en enthousiasme aanstekelijk werken. Dit zal ik dan ook missen na de opleiding nu de opleiding erop zit. Ik heb geleerd dat ieder mens met zijn eigen onzekerheden kampt, en het heel lastig is om dicht bij je diepe gevoelens te komen. Zelfs met de ademhalingsoefening is dat nu maar ten dele gelukt, maar zoals jij al aangaf; blijf oefenen. Zelfs als je niet meteen iets merkt want ik ben er van overtuigd dat er een hele mooie wereld voor mij opengaat.

Didonne

'Volledig kunnen ademen'

Lieve Heleen, dankje wel voor de fijne opleiding tot ademcoach. Na een aantal heftige ervaringen in mijn leven, merkte ik dat er een blokkade in mijn lichaam zat. Mijn adem blokkeerde ergens.

Ondanks het feit dat ik yoga geef, zocht ik meer informatie en oefeningen waardoor ik weer het gevoel zou krijgen weer ‘volledig’ te kunnen ademen. 


Dat heb ik bij deze opleiding gevonden. Fijne ademtechnieken die mij weer meer in balans brengen. Heel erg bedankt daarvoor!

Marieke

'Leerzaam en veilig'

Ik heb de opleiding ervaren als zeer leerzaam, veilig en vooral leren door te doen. 

De sfeer die Heleen creëert tijdens de lessen is uniek en ben erg dankbaar voor de lesdagen en alles wat het opgeleverd heeft.

Wat heb ik geleerd: De ademtechnieken en overige deelgebieden: NLP, accupressuur, ademanalyse.

Ook een deel persoonlijke groei en een basis om op terug te vallen in moelijke tijden!

Coriene

Ik ben de opleiding gestart om mijn eigen ademhalingspatroon te leren verbeteren. Na de tien lessen ben ik bewuster maar ook zelfverzekerder geworden, Ik kan beter keuzes maken. Voor cliënten kon ik deze methodes gebruiken om meer bij zichzelf te komen en meer bewustzijn te ervaren, meer te voelen.

Isolde

'Meer rust, stilte en ontspanning'

De ademcoach opleiding heeft mij verrast. Zoveel diepgang alleen maar door bewust om te gaan met mijn ademhaling heeft mij diep geraakt. 

Ik zocht meer rust, stilte en ontspanning vanbinnen toen ik aan deze opleiding begon en de aansluiting in mijn praktijk was er misschien een gevolg van maar niet mijn insteek. 

Ik heb ervaren dat ik meer rust en vertrouwen heb. Meer vertrouwen in mijn lichaam. Heb een diep contact kunnen maken tijdens de verbonden ademsessies en ben gaan vertrouwen op de kracht van mijn onderbewustzijn. 

Ben geraakt in mijn hart en dat heeft me een zachter mens gemaakt. Zachter en liever voor mezelf en voor anderen. De aansluiting voor de sensi-therapie praktijk vloeit als van zelf in elkaar over en matcht enorm. 

Wat een geweldige en onmisbare ervaringen die ik iedere dag weer opnieuw ervaar. Dankjewel Heleen!

Irene Artz:

'Heleen, je bent een zeer goede coach

Het is zo ontzettend veel… Iedere keer als ik terugkwam van een opleidingsdag besefte ik hoe essentieel het is om in liefde naar jezelf en de anderen te blijven. Ik wist niet dat ademhaling zo’n invloed heeft op je leven. De eerste dag werd er gezegd: Je ademt zoals je leeft. Nu snap ik dat.Na het zien en analyseren van verschillende patronen, bij topsporters, bij ‘gewone’ mensen – bij mezelf – en door het oefenen met de verschillende technieken. Wim Hof heeft mij voorkeur. Ik hou van kou, het geeft me heel veel energie, het is praktisch, duidelijk, ‘snel’ even tussen door te doen. De verbonden ademhaling is voor mij als coach met anderen het mooiste te doen omdat er zoveel loskomt. Ook bij mij iedere keer weer. Ik merk dat ik daar met altijd ‘zin in heb’ weer al die humor en verdriet.

De opleiding vond ik top, Heleen je bent echt een zeer goede coach. Ook wel streng, maar dat was altijd vanuit opbouw, ik voel me erg bij jou op m’n gemak. De sfeer in de groep is jou verdiensten. De vertrouwdheid met elkaar, iedereen kan zichzelf zijn en laten zien. 

Anita

'Vol inspiratie en energie naar huis'

Verrassend hoe snel je door de ademhaling bij je diepste zelf kan komen. Door zo diep te ademen en de begeleiding daarin kwam ik heel snel bij oude patronen, herinneringen. Ik weet dan dat het klopt, het is niet iets wat je bedenkt. Ik kwam in een hele diepe laag van bewustzijn/wording. Waardoor ik daadwerkelijk kon loslaten. 

De begeleiding is heel fijn, maar wat misschien nog wel mooier is, is dat je het ook altijd zelf kunt. Je kunt op elk moment van de dag zelf een sessie doen in een van de drie ademhalingsmethoden. Da geeft zoveel ruimte en mogelijkheden dat je eigen coach kunt zijn. En op de tweede plaats ook heel fijn dat ik de ademhaling kan combineren met de massagetherapie. Ik vond het gisteren een eye opener dat als je het vanuit je eigen ervaring vertelt aan een ander dat het dan veel meer binnenkomt. Dat ga ik zeker bij mijn cliënten ook doen. Verder vond ik de opzet en begeleiding in de cursus heel fijn. Precies de goede combinatie van theorie en praktijk. Waardoor ik nooit doodmoe naar huis ging. Maar juist vol energie en geïnspireerd.

Jolanda Snelleman

'Inzicht gegeven'

Ben de ademcoachopleiding begonnen om meer energie te krijgen, meer rust en een betere ademhaling. Wel tijdens de 1e les bang dat ik zou gaan hyperventileren maar met de rustige stem en duidelijke uitleg van Heleen het gaan proberen (de verbonden ademhaling). 

Niets van mijn angst is gebeurd. De ademhaling heeft mij juist veel gebracht. Het heeft mij inzichten gegeven; inzichten in waar ik nu sta maar ook waar ik naar toe wil. Kiezen voor mezelf en alle ja maar...En angsten te kunnen overwinnen. En ja dat kan ik. Zeker na de koude training weet ik hoe sterk ik ben en heb daar ook besloten om al het negatieve van hiervoor bij het gooimeer achter te laten en positiviteit meer toe te laten. 

Dankje Heleen voor deze mooie 10 dagen waarbij je mij hebt kunnen laten zijn wie ik kan zijn: nu en in de toekomst. Helaas nog niet meer energie gekregen maar hier ga ik zeker aan werken. Tijd nemen voor mezelf en doen wat ik wil zal mij uiteindelijk energie opleveren.

Petra

Lieve Heleen, wat een mooie 10 dagen. Ondanks alle pijn en verdriet wat het omhoog bracht, heeft het me zoveel gegeven. Een andere kijk op mezelf en de wereld om me heen. Weet duidelijker waar ik voor sta en wat ik wil bereiken. Bedankt ook voor de tijd die je nam tussen de lesdagen, mailtjes/telefoontjes. Hoop dat dit mij in de toekomst veel gaat opleveren en ook de anderen met wie ik het kan delen. Wat vaak moest ik uit mijn comfortzone, maar was dan achteraf daar zo blij mee.

De groep was fantastisch, wat een gezellige en krachtige dames! Zorgde voor zo’n goede sfeer. Bedankt. Liefs, Gabriëlle.

Gabriëlle Wels:

'Ervaring is voelbaar aanwezig'

Heleen, je enorme enthousiasme en ervaring is voelbaar aanwezig in het overbrengen van de stof en oefeningen. Heel prettig! 

Veel geleerd: grotere bewustwording over Hoe ik adem en leef. Meer rust en vitaliteit. 

De opleiding en het ademen heeft me enorm geïnspireerd weer stappen te zetten in mijn pers. 

Groei en anderen daarin ook te mogen coachen. Ademen= verslavend. Dankjewel Heleen!

Elsbeth

'Practice what you preach'

Waar ik echt super veel aan heb gehad, zijn jouw kwaliteiten om iemand in zijn kracht te zetten, voorbij aan de kleinmakende overtuigingen/ stemmen. 


Dat je je op een hele natuurlijke manier mensen kan bewegen tot stappen zetten, een proces in te stappen. Dat er geen autoriteit is en DE opleiding , die maakt dat ik MAG beginnen. 

Tevens dat je inspirerend bent vanuit eigen ervaring en practice what you preach leeft.
Dat komt aan en is aanstekelijk! 

Sander

'Veel meer energie'

Ik voelde dat ik iets met adem moest gaan doen, ik zette mijn adem vast, ik wilde meer bloeien, meer in mijn kracht.

Ik heb veel meer energie gekregen. Het voelde heel goed. Een deur die open ging waarachter een wereld zat die ik nog niet kende terwijl ik toch dacht dat ik veel gedaan en gezien had. 

Het heeft me tools voor mezelf gegeven maar ook mijn vrienden gaven aan dat ze er baadt bij hadden en doen nu zelf ook regelmatig ademoefeningen. Ik heb meer werk kunnen verspreiden dan dat ik normaal zou hebben kunnen doen.

Carolie

'Ik voel mij steviger'

Als aanvulling op de massages die ik geef, wilde ik graag ook adem coaching leren. En ik ben er heel blij mee: door de opleiding ben ik gegroeid als coach, maar zeker ook als persoon. Ik voel me steviger en mijn klanten letterlijk en figuurlijk meer te bieden.

Heidi

'Van stress naar ontspanning'

Van stress naar ontspanning. Dat is wat ik wilde leren. En ik kan zeggen dat dat aardig gelukt is. Ik ben meer in contact gekomen met mezelf en vandaaruit durf ik mezelf ook meer te laten zien. 

Heleen, bedankt! Je lessen waren heel leerzaam en zeer duidelijk!

Irene

'Ik zou zeggen: DOEN!'

Wil jij ook je doelen bereiken, stress loos door ’t leven gaan als een gelukkig, zuiver mens

Schrijf je dan snel in bij Herleva. Het leven wordt zoveel draaglijker.
Ik zou zeggen: DOEN!

Annie

De ademcoachopleiding heeft mij weer ademruimte gegeven. En tools om meer in mijn kracht te staan. De balans tussen het fysieke, emotionele en mentale!

Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar het is heel bijzonder. De adem is goud!

Marja Beekman

'Fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel groeien'

Tijdens de verbonden ademsessie die voor mij super helend was kreeg ik het inzicht dat dit is wat ik wil doen: Andere mensen ook dit cadeau geven om op zo’n bijzondere manier te kunnen groeien. Fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel!


De opleiding heeft mij verwachtingen dubbel en dwars overtroffen, want naast dat ik nu mooie V.A. sessies kan begeleiden, heb ik nu ook de WHM en HC in mijn arcenaal! Vanuit mijn bedrijf Lifebizz kan ik dit super goed inzetten in de vitaliteitsprojecten die ik doe bij bedrijven. Ik kan niet wachten om daar meer energie en ontspanning te gaan brengen. De eerste trajecten over een paar weken al.


Maar het allermooiste blijft voor mij de VA Wat een kracht heeft die adem om het mooiste in ieder mens weer te laten stralen. Mijn eerste adembevrijdingsworkshop over 2 weken heeft al 8 deelnemers. En ik heb er zin in want de try out met vriendinnen was MAGISCH!


Zelf ben ik weer op mijn pad. Zelfverzekerd geaard en in contact met mijn kern, m’n diepste wensen, m’n pad hier op aarde. Wat een mooie reis Heleen! Je bent zo groots in je puurheid, oprechtheid. Je zit in mijn hart en ik hoop dat ik ooit weer geïnspireerd mag worden door jou! Je bent niet alleen een voorbeeld als goede ademcoach maar vooral als mens!

Anouk

'Bedankt voor de fijne lessen

Ik ben al jaren als blokfluitist getriggerd door de adem en de werking daarvan. Toen ik vorig jaar een cursus genoot hielp die ging hyperventileren toen hij een presentatie moest houden kwam bij mij een inzicht dat ik hier iets mee kon gaan doen! 


Ik zocht op internet en kwam, naast langdurige opleidingen tot ademtherapeut, uit bij de opleiding tot ademcoach bij jou. De combi van coachen en adem sprak me direct aan! 


Ik merk dat ik nog steeds minder open sta voor het spirituele deel, al voel ik natuurlijk ook energie om me heen die ik kan gebruiken. Ik ga het wellicht ook in de zakelijke markt inzetten, in combinatie met mindfulness en ademoefeningen voor mensen met kanker en/of chronische pijn. (in beide ben ik tenslotte ervaringsdeskundige)


Bedankt voorde fijne lessen en de ontdekking van het onbekende in mezelf, het finetunen op mijn patronen en mijn onbewuste.

Marloes

'Ik hoef het niet meer te verbergen'

Door deze adem coaching cursus ben ik gaan beseffen wat gevoel is en dat dat ook gezien mag worden. Ik hoef het niet meer te verbergen. Daarbij ben ik zeker trots dat ik het kan delen met mijn man en kinderen. Dit zorgt voor een meer ontspannend, vrij gevoel maar ook zeker opgelucht. Het mag i.p.v. het mag niet. Het heeft mijn gezin ook dichter bij elkaar gebracht. Zeker ook omdat de kids nog heel wat fases moeten doorstaan.

Nysje

'Voelen en accepteren'

Lieve Heleen, jij hebt mij geleerd wat echt leven is. Te voelen te accepteren mijzelf te accepteren, dat ik goed ben zoals ik ben. 


Dat het leven in een rustiger tempo mij juist veel meer geeft. Je ervaart het meer, je geniet meer.


Maar ook dat ik veel meer kan doen dan ik dacht, focus, doelen stellen zonder moeten maar omdat het mag. Jij hebt mij leven echt verrijkt. 

Gea

'Sneller en makkelijker ontspannen'

Lieve Heleen, ik heb enorm veel geleerd tijdens de opleiding tot ademcoach. Ik ben enthousiast over wat de ademhaling je kan brengen. Het heeft mij rust, ruimte en balans gegeven. Ik kan mij sneller en makkelijker ontspannen. Ik ben me meer bewust van mijn lichaam geworden. Je bent een warme, open en liefdevolle persoonlijkheid die lessen met veel kennis en humor geeft. 

Dankjewel voor je aanwezigheid en inspiratie. Lies, Marion.

Marion van der Linden

Lieve Heleen, Ik vond de opleiding een hele fijne studie, waarin je heel liefdevol je kennis overbrengt. Met regie + liefde De soep was altijd heerlijk: nog bedankt hiervoor. (koffie, thee, nootjes, fruit, koekjes, alles = top!) Het was een fijne ontwikkelingsreis voor mij om te mogen ervaring dat ik mag zijn wie ik ben, zonder verkramping, angst voor ’t onbekende. Dat ik meer vertrouwen mag hebben in mijn kwaliteiten. Je hebt mij ook hier fijn + liefdevol in begeleidt. Inhoud van de map: top, heel overzichtelijk. Sheets ook top. Faciliteiten: prima, groepsgrootte voor mij ook heel fijn. Examen: voor mij fijn, ik sla meestal dicht en blokkeer. Neemt veel druk weg en angst om te falen. Bedankt voor alles!

Liesbeth Zevenberg