Online Training 'Chronische Hyperventilatie Voorbij' | Herleva
hartcoherentie

 Online training:

"Chronische Hyperventilatie Voorbij"

Voel jij de stress soms door je lijf gieren, ook al zit je rustig op de bank? 

Misschien heb jij dan last van chronische hyperventilatie. Ontdek op deze pagina of dit inderdaad is wat jou

parten speelt... en hoe je je ontspanning, energie en vertrouwen kunt terugwinnen, in slechts 5 weken.


Je bent niet alleen - en er is wat aan te doen. Ik help je graag!

Herken je onderstaande klachten bij jezelf?

Je hebt vage pijntjes...

Je hebt vage fysieke klachten– spierpijn in je rug, vastzittende schouders, hoofdpijn... En je komt er maar niet vanaf.

Je bent bang en onrustig...

Je bent tegenwoordig banger voor dingen,  dat was vroeger niet zo! De onrust giert door je lijf, al is er niks bijzonders eigenlijk.

Je hyperventileert...

Adem je te veel en snel, krijg je je adem maar niet onder controle? En voelt dat heel naar? Dan hyperventileer je waarschijnlijk.

Je bent altijd moe...

Je bent zo moe maar slapen lukt je niet. Je komt gebroken uit bed en ziet al op tegen de dag voordat die begonnen is.

Je maakt je erg druk...

Ook al zeg je tegen jezelf "Maak je toch niet zo druk" (en hoor je dat ook van je partner)... ontspannen wil maar niet lukken.

Je voelt je snel duizelig...

Je voelt je snel duizelig, wiebelig, licht in je hoofd en ook heb je regelmatig tintelingen in je lichaam. Je hartslag kan zomaar versnellen.

Kies nu voor jezelf, maak een eind aan je klachten. Leer werken met je ademhaling, ontdek hoe dat je lichaam én mind beïnvloedt... 

En realiseer een verandering voor de rest van je leven.


Hoe jij je voelt beïnvloedt de manier waarop je ademhaalt. En hoe jij ademhaalt beïnvloedt hoe je je voelt. Dat kan een erg akelige vicieuze cirkel zijn als je je niet goed voelt, of niet goed ademhaalt, of - en dat gebeurt dus vaak - allebei. 

Het goede nieuws is: je kunt het veranderen. Je kunt dus besluiten je goed te voelen. Gewoon een kwestie van doen! En ik help je daarbij, met mijn online training "Chronische Hyperventilatie Voorbij".

Het mooie is: je ademhaling is er altijd. Ik leer je hoe je met je ademhaling de controle terugkrijgt over je lichaam, je emoties en je leven. Je ervaart instant ontspanning en voelt je sterker en energieker.

Je kunt direct met deze training beginnen - vandaag nog als je wilt - en je werkt dan in 5 weken aan de oplossing van je klachten, je stressgevoel, je onrust en je angsten.

Je ervaart instant ontspanning en voelt je sterker en energieker.

Na afloop van de training zul je beter je grenzen kunnen aangeven en ook vaker 'nee' durven zeggen.

Je zult je daarna een ander mens voelen.

Verhelp zelf je klachten, in slechts 5 weken

Chronische Hyperventilatie Voorbij

Tijdens de online training "Chronische Hyperventilatie Voorbij" ga je ontdekken hoe je met je ademhaling je stress-systeem kunt beïnvloeden. En nee, daar is niks engs of zweverigs aan. Het betekent gewoon dat je met je ademhaling je hart, brein en zenuwstelsel positief en krachtig op elkaar kunt afstemmen.


Daardoor voel jij je weer rustig, sterk en energiek.


Je lichamelijke klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon... Je kunt je eindelijk weer lekker ontspannen – gewoon op de bank... Je voelt je weer fit omdat je heerlijk kunt slapen...


Als je iets verandert in je ademhaling, verandert er iets in je leven.


Deze online training is geschikt voor jou als jij je vaak gespannen en gestrest voelt en daar geen zin meer in hebt. Je wilt je weer goed voelen en je weet dat alleen jij daarvoor verantwoordelijk bent. Mijn training biedt jou alle tools om in 5 weken weer relaxt, energiek en gefocust te worden.


Voor slechts € 175,- ipv € 250,- kun je vandaag al aan de slag met de kennis en de stappen die ik gerust 'life changing' durf te noemen. Gun je het jezelf?

Wat anderen zeggen over de training "Chronische Hyperventilatie Voorbij"

Elian

"Wat ben ik blij en dankbaar dat ik jou gevonden heb... Ik ben nu in de vijfde week van de cursus Chronische Hyperventilatie Voorbij. Wat is er in die vier weken al veel gebeurd! Ik heb meer rust, betere nachten en vertrouwen in mezelf. Dankjewel lieve Heleen!" 

Sacha

"Super fijne cursus! Het was zoveel meer dan ik had verwacht. Een compleet programma waar ik echt iets aan heb. Fijn om zelf mee verder te gaan als dagelijkse tijd voor mezelf. Ik ben er nog niet, maar heb al minder spanning in mijn lijf. En als er spanning is, voel ik minder de paniek die ik eerst had. Ik voel me beter op meerdere vlakken."

Suus

"Ik volg je Chronische Hyperventilatie cursus en vindt het echt geweldig! Zoveel informatie en oefeningen.
Na 2 weken zijn mijn schouders en nek zoveel meer ontspannen. Dankjewel! Er zijn maar weinig visualisaties die me in korte tijd in een diepe staat van ontspanning brengen, maar deze doet dat meteen.
Zo fijn!

Mijn persoonlijke verhaal over de kracht van de ademhaling

 

Jarenlang was ik op zoek was naar meer energie en ontspanning. 

Van alles probeerde ik uit. Ik werkte aan mijn persoonlijke ontwikkeling...
Ik deed yoga, Ik mediteerde... Veel was leerzaam en zinvol, maar ik miste nog iets. 

Tot ik in 2002 tijdens een training een ademhalingsoefening deed.

Ik ontdekte dat ik niet goed ademde en dat ik mijn ademhalingssysteem zeer matig gebruikte. Ik was geraakt tot op het bot. Alsof ik wakker werd geschud met de boodschap dat ik hier iets mee moest doen. Ik ben met mijn ademhaling aan de slag gegaan en het resultaat was verbluffend.

  • Ik kon me weer ontspannen
  • Ik voelde me weer fit
  • Ik kreeg mijn energie weer terug
  • En al mijn pijntjes waren verdwenen

Ik werd nieuwsgierig en wilde alles weten. Uiteindelijk heb ik verschillende opleidingen tot ademcoach gedaan en mezelf zover ontwikkeld dat ik nu zélf andere mensen opleid tot ademcoach. Jij hoeft natuurlijk niet alles te leren wat ik heb geleerd, en ook niet alles waar ik andere ademcoaches in train.

Maar met behulp van mijn kennis en jarenlange ervaring kun jij - als "leek" - in korte tijd wél controle krijgen over dingen waarvan je dacht dat ze buiten je macht lagen. De belangrijkste basiscomponenten heb ik in deze 5-weekse online training samengevoegd, zodat jij er zelfstandig mee aan de slag kunt. 

Voor jou, van mij... ik gun het je van harte

goed ademen

Laat je lichaam zichzelf genezen

Veel mensen piekeren en hebben het drukdrukdruk. Zonder het te beseffen ademen ze minder goed dan ze zouden kunnen. Ze ademen niet naar hun buik en soms zit hun borstgebied helemaal dicht.

Je ademt letterlijk dag en nacht, 24/7, dus zelfs een beetje beter ademen heeft al grote effecten. Je zit lekkerder in je vel, voelt je energieker en zekerder. Dat gaat niet vanzelf, je zult moeten oefenen voordat je ten volle kunt profiteren van de levenskracht die de ademhaling je schenkt.

En dat is wat je in de training Chronische Hyperventilatie Voorbij gaat leren en doen.

Hoe is de training opgebouwd?

De cursus bestaat uit 5 stappen. Elke stap bestaat uit praktische oefeningen. Iedere week ontvang je een mail en kun je direct aan de slag met video, visualisaties, inhoud en oefeningen van die week.Stap 1 – Van angst naar vertrouwen in je lichaam

We gaan kijken naar de basis van je stress, energiegebrek en vage klachten. Je leert begrijpen waarom je adem zo belangrijk is. Maak je geen zorgen, we beginnen rustig aan. Iedereen kan dit leren.


Stap 2 – Waarom Emoties belemmeren je goed te voelen

Stap uit de vicieuze cirkel van emoties en gevoelens als angst, stress, onzekerheid of fysieke klachten. Leer je ademhaling te veranderen. Zodat je het heerlijk ontspannende effect van een goede ademhaling gaat voelen.


Stap 3 – Controle krijgen over je gedachten

Piekeren loslaten. Waarom maken kleine aanpassingen zo’n groot verschil? Je krijgt tools om spanning/stress in je lichaam en denken op te sporen en op te lossen. Je zult merken dat je door beter te ademen veel beter in- en doorslaapt én weer fris wakker wordt.


Stap 4 - Adem Power!

Meer energie voelen in je lichaam en je hoofd. Vrijer denken en voelen. Laat je ademhaling werken als een oppepper voor je hele systeem. Adem kracht in je hele systeem, schoon je lichaam op en breng jezelf naar een volgend level.


Stap 5 – Je toekomst geweldig voor je zien, durven dromen en doen.

Neem het heft in eigen hand en bewandel jouw ware pad. Integreer deze nieuwe manier van leven (ademen) in je dagelijks doen en laten. Ik ga je helpen met een visualisatie die werkt. Zodat je weer de baas bent over je leven. En een leven vol liefde, plezier, ontspanning en energie hebt.  

Een kleine investering in een veel beter leven...

 De online cursus bestaat uit 5 stappen en duurt 5 weken. Na je betaling ontvang je direct je toegangsgegevens en de eerste stap van de training. Je kunt dus op elk moment meedoen en direct starten. Maak dus nu een begin!

Meedoen aan Chronische Hyperventilatie Voorbij betekent ‘ja’ zeggen tegen jezelf, je geluk en je gezondheid. 

De oefeningen en visualisaties werken echt, honderden cursisten van mijn trainingen en cliënten in mijn praktijk zijn daarvan het levende bewijs. Doorloop rustig en geduldig de stappen van de training, sta jezelf toe te leren en fouten te maken, en ervaar de kalmerende effecten.

Je ontvangt een schat aan inzichten en oefeningen die je controle geven op hoe jij je - fysiek en mentaal - voelt, voor het kleine bedrag van nu slechts € 175,- ipv € 250,-. Van deze training zul je veel en lang plezier hebben, elke dag weer, voor de rest van je leven.

"Oké, ik voel me weleens gestresst... maar ik heb echt geen tijd voor zo'n training!"

Deze training kost je elke dag twintig minuutjes. Niet meer en niet minder.

Denk je dat je het niet kunt opbrengen om elke dag zo’n twintig minuten vrij te maken om stil te staan bij jezelf?

Dan ben juist jij de ideale deelnemer voor deze training - want je hebt het nodig!

Ik weet maar al te goed hoe verleidelijk het is om altijd maar dóór te gaan.

Jezelf weg te cijferen...
Signalen van je lichaam te negeren...
Voor anderen te zorgen, maar niet voor jezelf...

Geloof me: als jij het gevoel hebt dat je ‘geen tijd’ hebt, dan is het juist zaak om die tijd te maken. 

Je gaat vaardigheden leren waarmee je in elke situatie je rust kunt bewaren. 

Je zult merken hoe je je meer gaat ontspannen, dat je je fitter gaat voelen. Dat je meer gedaan krijgt - en zelfs tijd overhoudt!

Wat je met die extra tijd doet is helemaal aan jou – maar mijn advies: probeer er gewoon eens niks mee te doen. 😘

Kies voor jezelf...

Wees lief voor jezelf...

Neem de tijd voor jezelf...

Gun jezelf deze online training en ontdek hoe je in vijf weken, met slechts twintig minuutjes per dag, vanuit je ademhaling de basis legt voor een fitter en bewuster leven.

"Jeetje, wat een eyeopeners tijdens de online training Chronische Hyperventilatie Voorbij. Aan het begin van de training wenste ik voor mijn astmaklachten meer lucht en ademruimte, meer ontspanning en meer energie. En dat is uitgekomen!

Vooral de Energy Boost en de Masterclass Verbonden Ademhaling (die ik extra bij had besteld) die ik dagelijks doe hebben me zoveel ruimte gegeven. Letterlijk door het omarmen van mijn gevoelens, die ik vaak wegslikte en daardoor verkramping in mijn lijf had. Door het releasen van mijn emoties. Geweldig, wat een ruimte en opluchting geeft dat. Door de simpele oefening om ruimte bij mijn middenrif te creëren.

Ik slaap momenteel beter, voel me geestelijk goed en fysiek fitter.
Ik ben dankbaar voor de aangereikte tools in de training, waar ik de rest van mijn leven plezier en een betere gezondheid door heb gekregen en ga houden.
Ik begon de training als een stresskip en voel me nu ontspannen en relaxed.
Mijn dank is groot.
Heleen, dankewol, rjocht út mien hert!"
Agaath