Drie apps die je helpen je ademhaling te verbeteren met ademhalingsoefeningen
Drie apps die je helpen je ademhaling te verbeteren met ademhalingsoefeningen
2 min. leestijd

Drie apps die je helpen je ademhaling te verbeteren met ademhalingsoefeningen

Ik krijg vaak de vraag of ik apps die ondersteunen bij het verbeteren van de ademhaling. Zelf gebruik ik geen apps hiervoor omdat ik geen technisch typje ben,  maar in dit blog vind je wel drie apps die je hierbij kunnen helpen.
Want ik weet dat velen het er juist wel goed op doen, probeer uit wat werkt voor jezelf is altijd mijn motto.

Wim Hof App

Wim Hof App

Heel kort gezegd is de Wim Hof methode een methode om je body en mind in optimale staat te brengen. De methode is gebaseerd op de drie pijlers ademhaling, koude therapie en commitment. De app heeft een gratis basisversie. Wil je gebruik maken van meer opties dan kun je deze tegen betaling gebruiken.

Wat vind je in de app:

  • Instructievideo’s voor ademhaling
  • Je voortgang bijhouden
  • Badges verdienen om prestaties te ontgrendelen
  • Toegang tot de online cursus
  • Ademhalingsoefeningen

In de betaalde functie kun je nog meer. Denk aan het meedoen aan challenges, ademhalingsessies en het meedoen in de community.

>>> Meer informatie over de app

Breathing App

Breathe App

Ervaar je gevoelens van spanning of voel jij je opgejaagd? Met de Breathing App ga je in een aantal minuten terug naar een rustig en kalm gevoel met behulp van geleide ademhalingsoefeningen.

Je stelt zelf in hoe je wilt ademen, en hoe lang je de oefening wilt doen. Vervolgens verschijnt er een bal in beeld die bepaalt in welke ritme je ademt. Doordat je langzamer gaat ademen verdwijnt je opgejaagde gevoel en word je rustiger. De app is gebouwd rondom het principe van resonantie.

>>> Meer informatie over de app

Breathwrk:

Breahe work

Breahtwrk is je eigen persoonlijke ademcoach, via je telefoon. Het is een eenvoudige en handige app die gebaseerd is op wetenschappelijke onderzoek. De app is uitgebreid, zeker wanneer je een abonnement neemt op de PRO versie. Let wel: de gratis functies van de app geven voldoende mogelijkheden. Wanneer je de app downloadt kun je kiezen uit vier doelen die je wilt behalen:

  • Voorkomen en omgaan met stress
  • Slaap verbeteren
  • Meer energie en focus
  • Prestatie en uithoudingsvermogen

 In de betaalde variant kun je meedoen aan challenges of je aansluiten bij de wereldwijde community.

 Kosten: gratis of €63,99 per jaar of €6,49 per maand met een 7 dagen testperiode.

>>> Meer informatie over de app

Aan de slag met je ademhaling

Aan de slag met je ademhaling

Herleva heeft een aantal dingen voor je klaarstaan die je ondersteunen bij een betere ademhaling.

Gratis producten

Ik vind het leuk om mijn kennis met je te delen. Daarom heb je allereerst toegang tot mijn blogs en video's. Ook kun je gratis de volgende producten downloaden:

Zelf de diepte in met je ademhaling

Wil je verder de diepte in? Kies voor 1 van de online programma's:

Aan de slag als ademcoach

Wil je zelf aan de slag als ademcoach? Of wil je de ademhaling als tool inzetten in je werk? Meld je dan aan voor de opleiding tot ademcoach.

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met mij op. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het contactformulier of stuur een mail naar heleen@herleva.nl

Direct contact


Over de schrijver
Heleen Ytsma is NLP Master, Ademcoach, Wim Hof Methode Instructeur, Yogadocent. Ik werk het liefst samen met mensen die meer willen weten over de (samen)werking van lichaam en geest, open staan voor andere vormen van ontspanning en zich willen verdiepen in technieken voor ademhaling en meditatie.
Reactie plaatsen