Animatie met hartcoherentie oefening
Animatie met hartcoherentie oefening
0 min. leestijd

Animatie met hartcoherentie oefening

Mijn dochter Marleen(13) heeft een animatie gemaakt die bij de hartcoherente ademoefening hoort.

Wij vinden het heel grappig geworden en toch ook heel leerzaam!
Het laden duurt heel even, en er zit ook een muziekje bij.

Hartcoherente ademoefening by marlenahannah

Ik kreeg nog een super leuk reactie van Hilda, nadat ze bovenstaand filmpje had gezien.
Ze heeft zelf ontdekt hoe ze iets kan ‘Ankeren’

Hilda: Ik had nog wat verzonnen:  Ik heb de oefening gisteren al gedaan en dat voelt idd erg prettig. Even de tijd voor jezelf, al is het maar drie minuten (heel belangrijk als je altijd druk bent en vol ideeën zit). Nu ben ik van plan die oefening te verankeren in de toverspreuk Simsalabim. Ik doe de oefening en voel hoe heerlijk en ontspannen het aanvoelt. Daarop spreek ik Simsalabim uit en laat het gevoel in het woord druppelen. Dit (oefening en in toverspreuk laten druppelen) herhaal ik steeds als ik dat gevoel weer heb na de oefening. Zo wordt de spreuk steeds sterker. Als ik het dan heel druk heb op mijn werk, me gespannen voel en geen tijd heb voor de oefening, hoef ik alleen maar Simsalabim tegen mijzelf te zeggen om het gevoel op te roepen.

Goed idee?

Over de schrijver
Heleen Ytsma is NLP Master, Ademcoach, Wim Hof Methode Instructeur, Yogadocent. Ik werk het liefst samen met mensen die meer willen weten over de (samen)werking van lichaam en geest, open staan voor andere vormen van ontspanning en zich willen verdiepen in technieken voor ademhaling en meditatie.
Reactie plaatsen