Ademsessie
Ademsessie

Ik ben net terug van een Transformational Breathing ademweekeinde.

Wat was het weer super gaaf om te ervaren wat een ademsessie met me doet.

Ook al is het moeilijk om onder woorden te brengen wat er gebeurde, ik doe toch een poging!

Een ademsessie start met de verbonden ademhaling.
Dat betekend dat je anders ademt dan je van nature doet,  je in en je uitademing zijn aan elkaar verbonden.

Wanneer je dat doet dan krijg je veel zuurstof binnen, wat goed is voor al je cellen.
En niet te vergeten via de ademhaling gaan afval stoffen ons lichaam uit, door een ademsessie ontgift je dus je lichaam.

Wat er vooral gebeurd is dat je je longen optimaal vult met adem en je middenrif naar beneden gaat en zo gebruik je je hele ademhaling systeem.

Bij veel mensen is het middenrif een luie spier geworden, wat erg jammer is omdat je daardoor weinig profijt hebt van je middenrif. Of de spier is erg verstijft of verkrampt. Ook dat levert problemen op. ( vooral emotioneel mentaal, o.a. angstige, overdreven controle willen hebben )
Wanneer je middenrif soepel is en goed getraind dan zorgt het ervoor dat je organen ook beter gemasseerd worden.

Maar ik dwaal af…

Bij de ademsessie van het afgelopen weekeinde heb ik weer ervaren dat in mij een enorme vreugde bron zit.
Dat gevoel ging door mijn hele lichaam, de energie vloog door mijn lijf en ik kreeg terstond een enorme lachbui.

Het was zo heerlijk om in volle glorie te lachen, om niets bijzonders en tegelijkertijd om alles.

Super gaaf om te voelen, daarna straalde ik alle kanten uit voor mijn gevoel en zodra ik er nu weer aan denk, voel ik weer de vreugde bron in mijzelf!.

Die vreugde bron in mijzelf vergeet ik helaas in het dagelijkse leven ook wel eens….Daarom was het zo fantastisch om er weer binding mee te hebben.
Om het te voelen in al mijn cellen, echt geweldig!

Oude, ineffectieve emotionele patronen transformeer je in een ademsessie. De lage energie frequentie van een nare emotie tril je omhoog door de ademhaling. Zo integreer je de emotie en voel je dat de energie anders is.

Wanneer jij ook een ademsessie wilt ervaren, dan kan dat in een groep of individueel. Bel of mail mij gerust voor meer informatie als je wilt.

Ik kan niet voorspellen hoe het zal zijn voor jou, maar wat ik wel weet is dat als je ademhaling niet goed doorstroomt, jij ook in je leven blokkades zult voelen en ervaren. De enige voorspelling die ik kan doen voor je is dat wanneer je beter ademt je een beter, prettiger leven zult leiden.

Door weer goed door te ademen, ruim je de emotionele of mentale blokkades op en voel je je anders. Wanneer je vrij kunt ademen voel je je ook vrijer in je leven.

Heb je vragen, stel ze hieronder gerust!

Over de schrijver
Heleen Ytsma is NLP Master, Ademcoach, Wim Hof Methode Instructeur, Yogadocent. Ik werk het liefst samen met mensen die meer willen weten over de (samen)werking van lichaam en geest, open staan voor andere vormen van ontspanning en zich willen verdiepen in technieken voor ademhaling en meditatie.
Reactie plaatsen