Slang om mijn nek!
Slang om mijn nek!

Angst overwinnen?

Dit filmpje is opgenomen op Bali. We waren daar als gezin en mijn zoon van tien zag in een dierentuintje iemand met een slang om zijn nek.
Het leek hem echt geweldig als hij dat ook mocht. De oppasser zei dat het kon als hij wilde, dus David kreeg een slang om zijn nek.
Ik vond het als moeder doodeng om te zien. David keek mij stoer aan en zei: “Dat durf jij vast niet?’  Tja, ik liet mij niet kennen. Vervolgens kreeg ik ook een slang om mijn nek. Een nog veel engere vond ik zelf, een albino python, bbrrrr.

Maar goed, ik heb het gedaan en ben blij dat ik het gedaan heb!

toch…….. />

Over de schrijver
Heleen Ytsma is NLP Master, Ademcoach, Wim Hof Methode Instructeur, Yogadocent. Ik werk het liefst samen met mensen die meer willen weten over de (samen)werking van lichaam en geest, open staan voor andere vormen van ontspanning en zich willen verdiepen in technieken voor ademhaling en meditatie.
Reactie plaatsen