Adem en Ontspanning CD
Adem en Ontspanning CD

Adem en Ontspanning CD

Wil jij 2010 meer ontspannen doorkomen?? Dan is dat een slim idee. Als je ontspannen bent dan voel je je beter, je lichaam doe je er een groot plezier mee en je omgeving is je ook dankbaar want een ontspannen persoon in de buurt maakt dat ‘zij’ zich ook prettiger gaan voelen. Wat wil je nog meer? Iedereen happy.

Ik heb een Ontspanning en Meditatie CD gemaakt. Het was iets wat klanten al langer aan mij vroegen maar ik durfde niet zo goed. Hoe moest dat dan? En wie ben ik om dat te doen? Toch heb ik de stap genomen en de allereerste, voor mij, overweldigende reaktie wil ik met je delen.

“in één woord subliem, fantastisch, perfecto! Je hebt een prachtige stem, verhelderend en duidelijk komen de instructies over. Maar waar ik het meest over verbaasd ben, was de transformatie van je stem tijdens de twee oefeningen; ‘magische meer’ – en ‘ademhalingsoefening’.  Het was duidelijk merkbaar en dus voelbaar….. zeker voor mij. De zachtheid – beter gezegd, de liefdevolle stem die je zacht toespreekt – tijdens deze oefening heeft me sterk en diep ontroerd,c.q. aangegrepen. Het was een stem die werd gestuurd door een hogere energievorm en dat kon je voelen.”
Hans Zevenboom

Hier was ik even stil van toen ik het las.  Zeker omdat ik me een beetje betrapt voelde. Ik weet nog tijdens het inspreken dat ik in een soort trance was, het ging vanzelf. Mijn hart stroomde over van liefde, gewoon door het inspreken. Dankbaar ben ik dat dat is gevoeld. Ik deel dat niet altijd zo makkelijk omdat ik niet zo zweverig wil over komen, maar blijkbaar is het te voelen. Ook tijdens het begeleiden van ademsessies voel ik het. Meer kan ik er niet over zeggen, alleen dat ik hoop dat ook jou hart vol liefde mag stromen, voelt heerlijk!

Wil je een CD bestellen (15 euro incl. verzenden) stuur dan een mailtje naar heleen@herleva.nl en ik stuur je de CD zo snel mogelijk toe. Heb je er vragen over dan hoor ik ze ook graag.

Ik wens je nog een fijne dag toe en heb je vragen, stel ze gerust!

hypnose versus meditatie

 

 

Over de schrijver
Heleen Ytsma is NLP Master, Ademcoach, Wim Hof Methode Instructeur, Yogadocent. Ik werk het liefst samen met mensen die meer willen weten over de (samen)werking van lichaam en geest, open staan voor andere vormen van ontspanning en zich willen verdiepen in technieken voor ademhaling en meditatie.
Reactie plaatsen