kranten bericht positief denken
kranten bericht positief denken
in Media
0 min. leestijd

kranten bericht positief denken

Veel mensen hebben wel van positief denken gehoord.
NLP had jaren geleden de naam van het ‘positieve’ denken. Emile Ratelbant heeft met zijn TSjakáá…. heel wat mensen bereikt in Nederland, maar of dat de goede manier was om NLP uit te dragen?

NLP gaat inderdaad ook over positief denken, maar vooral ook om je goed te voelen. Als je je naar voelt dan helpt positief denken niet echt, wat dan wel helpt is om je gevoel om te draaien met de gevoel omdraai techniek. Wil je daar meer over lezen vraag dan het gratis NLP rapport aan.

Hieronder een kranten berichtje over positief denken…….

(kranten bericht 29 aug. telegraaf)

Door denken herstellen van breuken

Patiënten die in gedachten oefeningen doen met gebroken botten of kapotte pezen herstellen sneller van hun fracturen.

Dat stelt Martin Stenekes, die binnenkort aan het Universitair medisch Centrum promoveert op dit onderzoek.
Stenekes heeft de manier onderzocht waarop het menselijk brein de handen aanstuurt. Hierbij concentreerde hij zich op patiënten die wegens een beschadiging aan buigpezen een tijdlang een spalk aan hun hand hadden. Door zich alleen maar voor te stellen dat de gespalkte hand wordt bewogen, kan de patiënt de aansturing van de hand vanuit de hersenen op peil houden. Daardoor herstelt de hand significant sneller.

Mooi positief bericht!

Wanneer het hoofd de adem de baas is,

is het snel met je gebeurd.

– Lao Tse

 

Over de schrijver
Heleen Ytsma is NLP Master, Ademcoach, Wim Hof Methode Instructeur, Yogadocent. Ik werk het liefst samen met mensen die meer willen weten over de (samen)werking van lichaam en geest, open staan voor andere vormen van ontspanning en zich willen verdiepen in technieken voor ademhaling en meditatie.
Reactie plaatsen