Je comfortzone oprekken
Je comfortzone oprekken
in NLP
0 min. leestijd

Je comfortzone oprekken

‘Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg ’ is iets waar ik mee opgegroeid ben. Of wat zullen andere mensen er wel niet van vinden? Beide dingen draag ik met me mee. Meestal voel ik me er prima bij. Echter als ik iets doe wat helemaal nieuw voor me is, dan voelt het toch een beetje oncomfortabel.

Zo ook nu. Ik heb voor het eerst een videonieuwsbrief gemaakt en vind het reuze spannend. Uiteraard zie ik ook wel mijn verbeterpunten maar ik dacht ik doe het gewoon want ik vind het leuk om die uitdaging aan te gaan. Ook vind ik het leuk om je toe te spreken en informatie te delen over persoonlijke groei.

Ik heb de oude ideeën van vroeger overboord gedaan en zo mijn comfort zone een ‘beetje’ opgerekt.

Vraag van mij aan jou is dan ook:

Op welk gebied kun jij meer van jezelf geven dan je eigenlijk wil? Dat kan zijn in je relatie, je werk, hobby etc.

De video gaat over een NLP techniek hoe je negatief denken om kunt zetten in een goed gevoel.

Dit is de link naar de video

Ik zou het leuk vinden als je op mijn weblog een reactie wilt achter laten.

Vriendelijke groet van Heleen Oude Weernink

Over de schrijver
Heleen Ytsma is NLP Master, Ademcoach, Wim Hof Methode Instructeur, Yogadocent. Ik werk het liefst samen met mensen die meer willen weten over de (samen)werking van lichaam en geest, open staan voor andere vormen van ontspanning en zich willen verdiepen in technieken voor ademhaling en meditatie.
Reactie plaatsen