Eetbuien verleden tijd
Eetbuien verleden tijd

Ik ontving een e-mail met de veelbelovende titel “Mijn eetbuien zijn nu verleden tijd”.
Nieuwsgierig lees ik de inhoud waar ik stil en dankbaar voor ben.
Ik krijg veel enthousiaste reacties van mensen die mee doen met het Adem je Slank programma. Voor de een is het een ingrijpendere verandering dan een ander, maar meer rust ervaren mensen allemaal. En de grap is, heb je meer rust dan heb je ook een betere vetverbranding, spijsvertering en voel je je beter.adem je slank los

Is deze training ( Adem je Slank) voor iedereen die te dik is en een eetprobleem heeft?

Ik durf te beweren van wel. Maar niet iedereen kan of wil het aangaan met zichzelf.
De Adem je Slank online-training doet iets met je. Je komt uit je slachtoffer rol.
Je hebt geen excuses meer om teveel te eten.
Wat er vaak aan de hand is, waardoor je teveel eet, is dat je je niet fijn voelt.

Niet prettig, verdrietig, ongelukkig, boos, bang of onveilig. Of je denkt dat het ongezellig is als jij niet meer zoveel eet en drinkt.
Je kunt altijd uit je vaste patronen stappen, ook al duren ze jarenlang.

Het kan als jij wil veranderen ( los van kilo’s). Met een beetje hulp.
Wil je dat alles hetzelfde blijft, begin er dan vooral niet aan.
Maar als jij voelt dat je het nu echt anders wil, dan help ik je graag.
Dan weet ik dat je hier heel veel aan gaat hebben, voor de rest van je leven.  unnamed (5)

Zo sterk werkt het door.
Het is geen dieet wat je volgt. Maar het is de weg naar binnen, die je met je aandacht naar binnen brengt.
De ademhaling helpt in balans te komen, helpt je om beter te voelen wat jij wil, helpt om emoties te helen en je denkpatronen te veranderen. Lichamelijk ben je rustiger en veel energieker.
Je leert voelen hoe het met je is en krijgt macht over jezelf, en daar zit de sleutel.
Een aantal reacties van cursisten:

Anoniem schrijft:
De positieve dingen al die er zijn na een maand:
– Veel bewuster met eten bezig
– Veel rustiger in mijn lijf
– Meer energie
– Meer genieten als ik wel iets lekkers eet
– Bij stress eerst voelen of je echt iets wil eten of dat je je stress niet weg wil eten?
– Video’s en opdrachten een enorme stimulans om bewuster bezig te zijn!
– Kortom een AANRADER.

G. schrijft:  
Door de theorie die je geeft heb ik meer kennis gekregen over wat het effect is van hardcoherentie. Helemaal super. Door mijn ademhaling maakt het ook dat ik veel minder behoefte heb aan eten en vooral steeds tussendoortjes te nemen. Ik kan de online training iedereen adviseren die zich bewuster wilt worden van zijn ademhaling en wat het brengt t.a.v. stress, verslavingen etc. De praktische oefening in combinatie met theorie, recepten en het enthousiasme van jou maat dat dit een heel fijne training is. Dankjewel Heleen.

H. schrijft:
De cursus adem-je-slank heeft mij handvatten gegeven om meer rust in mijn lichaam te ervaren. Geeft een stok achter de deur; motiveert mij om door te gaan (waar ik normaal zou afhaken). Extra doen in zien wat de kracht van ademhaling is.
Nieuwe kennis aangereikt (vooral de adem tekenen vind ik goud).Geholpen mijn emoties te ervaren en toe te laten. Dankjewel Heleen. ‘ 

Ook jij kunt meedoen met de online-training. Als jij van binnen voelt dat het
resoneert, dan ben je van harte welkom. Meer informatie vinden op www.ademjeslank.nl Wanneer je je daar aanmeld kun je direct starten.
Ik hoop dat veel mensen de sprong durven te wagen om het nu echt anders te doen.
Want het kan zoveel bevrijding geven als je geen emotie eter meer bent.

En door de ademoefeningen vooraf je maaltijd gaat je spijsvertering anders/beter werken!

heart-1403347__180

Wil je meer weten kijk op www.ademjeslank.nl       Adem-je-Slank-box

Over de schrijver
Heleen Ytsma is NLP Master, Ademcoach, Wim Hof Methode Instructeur, Yogadocent. Ik werk het liefst samen met mensen die meer willen weten over de (samen)werking van lichaam en geest, open staan voor andere vormen van ontspanning en zich willen verdiepen in technieken voor ademhaling en meditatie.
Reactie plaatsen