dromen in 2022 wens ik je toe
Dromen in 2022 wens ik je toe
1 min. leestijd

Dromen in 2022 wens ik je toe

Ik wens je toe dat je voor 2022 volop mooi dingen durft te dromen.

Dromen zodat je je leven leuker mooier, liefdevoller maakt.

Dat je durft te dromen over kansen

Durf te dromen over OVERVLOED van bijzondere dingen

Durft te dromen dat je wensen en verlangens uit gaan komen.

Dat je jezelf gunt dat ook jij dromen mag hebben. Zovelen zijn bang om te hopen en te wensen en stoppen met dromen, zeggen dat het onzin is en dat je realistisch moet zijn.

Maar jouw wensen en verlangens verdienen aandacht en energie en dromen erover is zo fijn als je het toestaat.

Ik wens je toe Dat je durft te dromen omdat het kan.

Ik wens je toe dat je durft te dromen over kansen die je nu nog niet weet maar er  wel zijn. Dat je droomt dat die kansen zich tonen.

Het gevoel van dromen en verlangen is een feestelijk gevoel. Een blijheid en bijna kinderlijke openheid kan het geven.

Openheid geeft je kansen, open minded de wereld in kijken.

Ik wens je daarom zoveel mooie dromen toe, die je hart verwarmen, je gezicht laat glimlachen en je stem verzacht.

Zelf droom ik van een wereld die voor waarheid gaat en het gevoel dat dat dichterbij is dan ooit geeft mij fantastisch gevoel. Het geeft mij kracht en energie.

Voor mijzelf wens ik mij toe dat ik fysiek sterker ben dan ooit, dat mijn spieren groeien, ik qua gewicht precies de juiste kilo’s aankom en mijn energie level door het dak gaat.

Ik droom van een super leuke man die bij mij past. Ik droom dat mijn kinderen gezond, fit en op hun plek zijn. Waar ze ook zijn in de wereld zonder prik.  En ik droom dat ik met Herleva nog zoveel meer mensen mag helpen met mijn kennis, liefde en ervaring. En ik droom dat mijn eigen nieuwe plek die ik heb per 1 januari, een plek mag zijn van licht en liefde en dat en ieder die er komt zich bewust of onbewust zijn of haar eigen licht en liefde weer herinnert.

Heel veel liefs Heleen

Over de schrijver
Heleen Ytsma is NLP Master, Ademcoach, Wim Hof Methode Instructeur, Yogadocent. Ik werk het liefst samen met mensen die meer willen weten over de (samen)werking van lichaam en geest, open staan voor andere vormen van ontspanning en zich willen verdiepen in technieken voor ademhaling en meditatie.
Reactie plaatsen