Wim Hof methode Instructeur
Wim Hof methode Instructeur
1 min. leestijd

Wim Hof methode Instructeur

Vandaag ( november 2012) certificaat voor de Wim Hof Methode gekregen.

Ik ben dus nu officieel Wim Hof Methode instructeur!

Het hele jaar 2012 ben ik heel fanatiek, enthousiast, blij, soms met vreselijk weerstand, meestal opgetogen, en met veel doorzettingsvermogen aan de slag met een super gave ademtechniek, koude training en Yoga oefeningen.

Wim hof heeft door zijn ervaring met de ademhaling en koude training heeft hij waanzinnige dingen gedaan. Zoals je wellicht al door had op mijn site heb ik inmiddels, voor mijn doen, ook heel wat gekke dingen gedaan. Of wellicht is gek niet het goede woord, het is meer dat ik dingen heb gedaan die ver buiten mijn comfortzone lagen. Ik was een enorme koukleum, hield niet van hoogte, en teveel fysiek aan de slag. ( beetje lui..)

Inmiddels heb ik een berg beklommen, ook al was ik kapot. Ik ben van een 9 meter hoge brug afgesprongen (heel vaak…)
Heb relaxed in ijswater gezeten en train nog elke week. Nooit gedacht dat ik dat zou doen natuurlijk.

Door de koude training ben ik sterker geworden samen met de ademtechniek en Yoga oefeningen. Heerlijk dat ik het nu officieel door mag geven aan iedereen die het wil!

 

Wim Hof Methode instructeur

Wim Hof Methode instructeur

 

 

Over de schrijver
Heleen Ytsma is NLP Master, Ademcoach, Wim Hof Methode Instructeur, Yogadocent. Ik werk het liefst samen met mensen die meer willen weten over de (samen)werking van lichaam en geest, open staan voor andere vormen van ontspanning en zich willen verdiepen in technieken voor ademhaling en meditatie.
Reactie plaatsen