Page content

article content

wijs gedichtje van 9 jarig meisje

Kinderlijke wijsheid?

Kinderen kunnen onbevangen dingen zeggen waar je als ouder even stil van bent. Zowel positief, negatief als wel grappig. Mijn oudste dochter heeft rondom haar negende jaar mij vaak verrast met gedichtjes, verhalen en wijsheden. Ze produceerde heel wat en een aantal gedichtjes heb ik bewaard.

Tijdens het opruimen van de week kwam ik dit gedichtje tegen. Graag deel ik het met je.

Ik voel wat ik ben en ik blijf ook zoals ik ben.
Ik laat mijn lijf vol liefde stromen.
En ik laat alles wat ik niet leuk vind met de wind meegaan.
Zo blijf ik fit en sterk.
En ga ik met moed, liefde en stille kracht aan het werk.    

Marlena Oude Weernink

 

Comment Section

0 reacties op “wijs gedichtje van 9 jarig meisje

Plaats een reactie


*