In het licht van de liefde
In het Licht van de Liefde
1 min. leestijd

In het Licht van de Liefde

Ik aanschouwde het Licht en de Liefde in real life toen ik aanwezig was aanwezig bij de boekpresentatie van Daniëlle van 't Schip haar nieuwe boek 'In het licht van de liefde'.
Het was één brok liefde die van haar af spatte en omdat ze ook letterlijk in het zonlicht zat, was het een magisch beeld.

En ik dacht aan jou, die dit leest.

In 2002 had ik een magische ervaring die ervoor zorgde dat ik nog steeds onverminderd enthousiast ben over de kracht van de adem, omdat de adem een poort naar binnen is. Daardoor ga je voorbij het praten en verbind je je, fysiek maar ook spiritueel met jezelf.
Ik voelde, hoorde en zag: Wij zijn een bron van Licht en Liefde.

Daniëlle heeft ook zo’n soort ervaring gehad, op haar 37e, haar leven werd nooit meer hetzelfde. Diepe transformaties vonden plaats.
Haar boek is een spirituele autobiografie met diepe wijsheden, tips en verhalen, want dat kan ze als geen ander, mooie verhalen vertellen!
En verhalen heeft ze genoeg, want haar man is voetbalcoach (John van 't Schip) en zo hebben ze de hele wereld over gereisd.

Omdat ze nu ziek is was het fysiek gezien een fragiele Danielle, maar het licht om haar heen was mega krachtig en prachtig.
Ik was ervan onder de indruk, ook van de liefde die ze samen met haar man deelt. We hopen dat ze beter gaat worden, alles lijkt 'op groen' dus daar gaan we voor. Haar innerlijk werk w.b.t heling doet ze volop en de reguliere arts doet het zijne en dan is het overgave aan wat IS.

Mocht je haar boek willen bestellen dan kan dat hier: https://aurora-webshop.com/product/danielle-van-t-schip-in-het-licht-van-de-liefde/
(Via de uitgever is altijd fijner hoorde ik gister ook weer dus het wordt gewaardeerd als je het daar besteld.)

In haar boek refereert ze een aantal keer naar mijn ademhalingsoefeningen, dus als je het boek leest komt je mijn naam soms tegen, haha! Ik voel me helemaal vereerd :-)

Ik wens je een heel fijn weekeind.

Denk aan meer licht en liefde, glimlach net iets vaker.
Zie iets eens van een lichte, positieve kant.

EN ZIE DE NAASTEN OM JE HEEN EENS MEER MET OGEN VAN LIEFDE.

Lichte en liefdevolle groet,

Heleen 

Over de schrijver
Heleen Ytsma is NLP Master, Ademcoach, Wim Hof Methode Instructeur, Yogadocent. Ik werk het liefst samen met mensen die meer willen weten over de (samen)werking van lichaam en geest, open staan voor andere vormen van ontspanning en zich willen verdiepen in technieken voor ademhaling en meditatie.
Reactie plaatsen