Gewone Spiritualiteit
Gewone Spiritualiteit

Mijn Spiriewierie kant vind ik soms wonderlijk maar vooral heel normaal. Maar wat is het eigenlijk?

Spiritualiteit

Het is ook een breed begrip. Ik merk in mijn leven dat ik soms dingen zeg of benoem die mensen een mega inzicht geven. Dat ze ineens een oud stuk kunnen loslaten of een oud patroon doorbreken.

Zelf vind ik dat heel gewoon, maar wat ik nu steeds meer weet is dat ik door mijn stem en door de woorden die ik zeg, dat er iets aanklikt bij de ander. En dat maakt het verschil. En soms is er geen klik en dan maakt het niet uit welke woorden ik zeg, het klikt niet aan.
En dus geen MAGIE die werkt voor hen. En eigenlijk weet ik dat dan ook al, maar ik doe graag een poging. Hoe het precies werkt dat weet ik dus ook niet. Maar het werkt. De ademhaling helpt op vele manieren.

Een ademhaling die beperkter is, die vast gezet is, of een adem die open en ruim is die geeft een reactie in je leven hoe dan ook. En ik vind het reuze leuk om dat te zien en te benoemen bij iemand.Een ademanalyse geeft je een enorm inzicht in je leven. Ik tune in en dan weet ik het.
Heel grappig vind ik wel, maar vooral vind ik het heel bijzonder om te zien hoe het dan klopt. En hoe dat mensen verbaasd en raakt. En omdat ik positief ben ingesteld geef ik graag een mogelijkheid van denken mee aan iemand. Ik denk je graag GROOT.

Oude patronen van vroeger doorzie ik steeds meer, zowel in mijn relatie voorheen als van huis uit. Dingen worden meer helder en dat wil niet zeggen dat ik alles door heb, dat ik geen last meer van wat dan ook heb. Het zegt mij dat ik goed op weg ben, dat het oke is om spiritueel te zijn. Wat dat ook maar betekend. Ik ben niet op zoek naar een religie. Voor mij betekend het vooral dat ik ernaar streef om goed te leven in de brede zin van het woord. Dat hetgeen wat ik van binnen voel dat het goed is om te uiten of te delen. Na een coach sessie met een client besefte ik ineens intens dat mijn aandeel er toe doet. Mijn werk met Herleva doet ertoe. Als een druppel in de oceaan. Wat ik zo gewoon vind kan voor een ander een levensverandering zijn, of een enorme opluchting. Ik wil met daarom Herleva groter worden, mijn kijk op bewustwording delen. Ademhaling is daarbij een middel om mensen te helpen.

Maar er gebeurd zoveel meer dan een ‘ ademtechniekje’ doen. Er is zoveel meer dan een uitwisseling van zuurstof en koolzuur. Voor sommige klanten is dat heel belangrijk om dat fysiek te weten, ik vind het minder er toe doen. Focus en aandacht geven, dat is meer mijn ding.
Er is vaak enorme groei en vooruitgang bij mensen tijdens die 10 dagen en daar ga ik voor. De ADEM is een magische tool die je levenskracht en Energie door kan laten stromen.

Jij kunt zelf de kraan open en dicht doen. Dat kun je leren en ontwikkelen en heb je de rest van je leven voor om een meester in te worden.

In de Ademcoach opleiding is dat waar ik je in ondersteun. Jou groei en ontwikkeling. En het is zo gaaf om te zien wat het doet met mensen, door de adem en bewustwording groei en bloei je als nooit te voren.

Ik hou van mensen

Over de schrijver
Heleen Ytsma is NLP Master, Ademcoach, Wim Hof Methode Instructeur, Yogadocent. Ik werk het liefst samen met mensen die meer willen weten over de (samen)werking van lichaam en geest, open staan voor andere vormen van ontspanning en zich willen verdiepen in technieken voor ademhaling en meditatie.
Reactie plaatsen