Free hugs
Free hugs

Een meneer die op staat staat met een bordje met Free Hugs, ik dacht wat is dit nu weer voor video?
Onderstaande legt uit waarom.

Het begon met Juans vertrek van Londen naar Sydney, omdat in Londen de wereld voor hem op de kop stond. Hij wilde naar zijn thuisland Australië. Daar aangekomen was er niemand die hem verwelkomde, niemand die hem verwachtte, geen thuis om naar terug te keren. Een koffer met kleren was het enige dat hij had. Terwijl hij in de aankomsthal van het vliegveld stond zag hij hoe reizigers werden verwelkomd door vrienden en familie. Met open armen, lachende gezichten, elkaar omarmend en samen plezier hebbend. Juan wilde dat er ook voor hem iemand zou staan die blij zou zijn hem te zien, hem toe zou lachen en zou omarmen.

Hij greep een stuk karton en een stift en schreef aan twee kanten op het bord: Free Hugs. Daarmee ging hij op de drukste plaats in de aankomsthal staan. Na ongeveer 15 minuten werd hij op zijn schouder getikt en vertelde een vrouw hem dat haar hond die ochtend was dood gegaan. En dat het precies één jaar geleden was dat haar dochter op die ochtend was verongelukt bij een auto-ongeluk. En dat ze precies op dit moment, nu ze zich alleen op de wereld voelde, behoefte had aan een omarming. Juan omarmde de vrouw. Toen ze wegliep glimlachte ze. Juan Mann wil naar buiten reiken, mensen omhelzen en daarmee hun leven makkelijker maken, het leven verlichten.

Jerry Jampolsky schrijft in zijn boeken: is er iets dat je graag wilt, geef het dan zelf! Door het te geven zul je het ontvangen.

Voelt u zich aangesproken?

Kijk dan naar het filmpje op de website van Juan Mann op www.freehugscampaign.orgdat al de verbazingwekkende hoeveelheid van 16.693.420 (februari 2007) maal bekeken is.

Het kan zijn dat u vervolgens een stuk karton grijpt en er FREE HUGS – GRATIS OMARMING opschrijft en ermee de straat opgaat in uw stad of dorp.

Over de schrijver
Heleen Ytsma is NLP Master, Ademcoach, Wim Hof Methode Instructeur, Yogadocent. Ik werk het liefst samen met mensen die meer willen weten over de (samen)werking van lichaam en geest, open staan voor andere vormen van ontspanning en zich willen verdiepen in technieken voor ademhaling en meditatie.
Reactie plaatsen