blote voeten lopen in de sneeuw. Hoe dat lukte zie je in dit filmpje.
Blote voeten lopen in de sneeuw
0 min. leestijd

Blote voeten lopen in de sneeuw

Op blote voeten lopen in de sneeuw vond ik geen gemakkelijke opgave.
Mijn voeten deden erg pijn, maar na een tijdje oefenen en door mijn geest op orde te krijgen kon ik het toch.
Wim Hof  filmde mijn looptocht en praat erbij. Ook een aantal andere mensen van de reis die ik Zweden maakte staan erop. De mannen liepen vaak alleen met een korte broek. Dat was mij net iets te koud nog…

Over de schrijver
Heleen Ytsma is NLP Master, Ademcoach, Wim Hof Methode Instructeur, Yogadocent. Ik werk het liefst samen met mensen die meer willen weten over de (samen)werking van lichaam en geest, open staan voor andere vormen van ontspanning en zich willen verdiepen in technieken voor ademhaling en meditatie.
Reactie plaatsen