Breath Better Love More info

Breath Better, Love More

Werk aan je ademhaling door je te laten leiden door Heleen. In juli gaan we van start met een compleet nieuw programma. Via mail houd ik je op de hoogte van de ontwikkelingen en kan jij je als eerste aanmelden voor een speciale early bird prijs.

Wie ben ik?

Mijn naam is Heleen Ytsma. In mijn jarenlange werk als ademcoach en opleider ben ik elke dag weer onder de indruk van hoe simpel het is: goed ademhalen maakt je gelukkig en sterk. Veel van mijn klanten hebben het gevoel dat ze (te) veel ballen in de lucht moeten houden. Via workshops en trainingen ademwerk leer ik ze hoe ze zich weer echt kunnen ontspannen en zo hun (werk)stress omzetten in levenslust. Daardoor gaan ze zich lichamelijk en mentaal sterker voelen en rekken ze tegelijkertijd moeiteloos hun grenzen op. En ook jij kunt meer dan je denkt!


Wat betekent holistisch?

Holistisch betekent: alomvattend, heel.
Je heel voelen met je lichaam, je emoties, je gedachten.
Ik zie de adem als poort tussen lichaam en geest en als een voertuig voor bewustwording. Dat is meer dan alleen techniek. Voor mij is de mens één geheel en daar horen je lichaam, emoties, gevoelens én gedachten bij. Wanneer je bezig bent met persoonlijke ontwikkeling, groei je door en daar draag ik graag aan bij. Aan jouw groei en ontwikkeling als HEEL mens.