Page content

NLP Online cursus

Wil je beter leren communiceren?
Meer grip op je emoties?

Ga meer over NLP leren.

nlp-in-een-notendop---heleen-oude-weernink[0]Mensen die NLP leren in een cursus ervaren dat het een zeer praktische manier is om effectief te veranderen zodat je meer plezier en het beste uit je leven uit je leven haalt. Sinds de jaren ’70 hebben duizenden mensen NLP leren kennen. Het is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven, maar wordt ook door psychologen, therapeuten en hypnotherapeuten gebruikt in hun praktijk. Blijkbaar biedt het leren van NLP veel voordelen. Toch heeft NLP ook een groot nadeel: het is vaak erg duur om NLP te leren in de praktijk.

NLP in een notendop

Dit komt voornamelijk omdat je NLP meestal alleen kunt leren in opleiding van minimaal 12 dagen van vaak duizenden euro’s. Niet alleen is dit qua geld en tijd een enorme investering, maar ook leren mensen veel dingen die ze in hun eigen leven nooit zullen gebruiken. Vanuit deze wetenschap heb ik de e-course NLP in een notendop opgezet.

Wat is NLP?

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en is een serie van technieken voor persoonlijke verandering. Het is ontwikkeld in de jaren ’70 door Dr. Richard Bandler en John Grinder. De crux bij NLP is niet waarom iemand een probleem heeft maar hoe iemand een probleem doet. Wat voelt, hoort en denkt die persoon. Door de juiste vragen te stellen kom je het proces achter het probleem te weten. Vervolgens kun je dit proces veranderen.

Wat ga je leren?

NLP leren doe je in eerste instantie voor jezelf. Naast de belangrijkste theorie over NLP en het onbewuste leer je hoe je meer grip krijgt op je eigen emoties, hoe je negatieve gedachten kunt stoppen en hoe je meer (zelf)vertrouwen krijgt.
NLP is geschikt om zelfvertrouwen te laten groeien, of mensen te behandelen die last hebben van onzekerheid, twijfel, stress, angsten, controle behoefte, perfectionisme, fobieën, allergieën en mensen met hooggevoeligheid.
Daarnaast is NLP ook zeer geschikt om doelen te stellen en je te helpen om deze te bereiken. Verder leer je:

NLP duo bij ecourse websiteWat is NLP?
Hoe krijg ik grip op mijn emoties?
Hoe stop ik negatieve gedachten?
Hoe kan ik snel ontspannen
Hoe loopt je tijdslijn
Het neutraliseren van negatieve herinneringen en trauma’s

Wanneer je het beste uit je leven wilt halen bestel dan de NLP in een notendop e-course.

Wat krijg je allemaal:

  • NLP in een notendop e-course
  • Inclusief mijn CD NLP in een Notendop
  • De transcriptie van alle tracks van de cd
  • Video’s van een NLP in een notendop workshop

Deze e-course bevat zes digitale lessen in pdf-files. Deze bestanden krijg je wekelijks toegestuurd, voorzien van filmpjes en audiotracks om je te ondersteunen. Gedurende zes weken ondersteun ik je bij je ervaringsreis, iedere week een stapje verder, een stukje meer theorie. Continu maak ik het visueel met filmpjes van mijn echte NLP trainingen die ik geef. Tijdens het strijken of koken even wat herhaling, nog een mooie oefening of gewoon luisteren en de woorden ontvangen? Dat kan, iedere les wordt ondersteund met een of meer audiofragmenten. En deze audio kun je ook direct downloaden en op je computer opslaan.

Wat ontvang je en leer je in deze lessen

Deel 1

Dit deel is een inleiding  in de NLP, ik spreek kort hoe je zintuigen WERKEN en wat ze voor je doen. Wat zijn nou vooronderstellingen en hoe houd je rapport met iemand, hoe bouw je dit weer op. Wat is de tactiek en het bereik van pacing en leading.

Deel 2

In deel twee ga ik veel dieper in op zintuigen. Welke zintuigen heb je, hoe WERKEN ze en wat kun je ermee. Ook staan we stil bij oogpatronen, hoe ontvang en verwerken we informatie en wat kunnen we daar mee.

Deel 3

Je brein is erg goed om negatieve gedachten vast te houden. Hoe mooi zou het zijn als er een techniek bestaat, waardoor je je weer ‘oke’ kunt voelen bij een negatieve gebeurtenis? Dat leer je dezer les, ook staan we samen stil bij angsten en fobieën, waarden en overtuigingen.

Deel 4

Je wilt vooruit in je leven, er meer uit halen dan je nu doet en daarom is het belangrijk te herkaderen. Ook staan we stil bij opvattingen.

Deel 5

Hoe je communiceert is heel belangrijk, heo jij communiceert en hoe de ander ontvangt kan anders zijn en kan zorgen voor goede COMMUNICATIE of verstoringen. Het Meta en Milton model geven dit heel goed weer. Daarnaast zijn er ontzettend veel manieren zoals, weglatingen, verdraaiingen en generalisaties en vooronderstellingen die goede COMMUNICATIE bemoeilijken. Deze les ontdek JIJ de valkuilen!

Deel 6

Jongere en oudere zelf, hoe zag jij jezelf vroeger, en hoe zie je dit nu, wat is er veranderd en hoe voel je je daaronder? Leer te accepteren, er buiten te staan, jouw droomdoel te bepalen en succesvol te worden. In deze afsluitende les kijken we naar hoe jij met effectieve communicatie je toekomst tegemoet kunt gaan en de voor jou belangrijke doelen kunt benoemen, visualiseren en waar kunt maken.

Deze cursus is afgeprijsd van €79 voor €49!

 

 

Bestel nu!

 

 

Comment Section

0 reacties op “NLP Online cursus

Plaats een reactie


*