Masterclass Verbonden Ademhaling

Masterclass

Verbonden Ademhaling

18 mei 2021 om 20.00 uur

Wil jij je zowel fysiek, mentaal, als emotioneel ontspannen en vitaler voelen?


Tijdens de online masterclass Verbonden Ademhaling leer ik je beter met je emoties om


te gaan én help ik je van oude, ineffectieve, emotionele patronen af te komen.

Verbinding met jezelf

Ons onderbewustzijn is geniaal en beschermt ons, maar dat heeft in de praktijk ook weleens de nadelige uitwerking van onderdrukken.

De verbonden ademhaling helpt om je weer meer te openen voor jezelf en je potentie, zodat je je ADEMRUIMTE weer voelt. In je lichaam en geest.

De bewustwording van de kracht van onze ademhaling is steeds groter aan het worden en dat is geweldig. Want onze adem is een grote, helende kracht in onszelf. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel.

Het is als een cirkel; alles heeft effect op elkaar en door je ademhaling begin je bij het één en zo raak je het ander als vanzelf aan.

Ik help je graag in de begeleiding van een verbonden ademsessie. Het veld van heling voelt steeds sterker voor mij en deel ik graag.

Onze  HARTS- en LICHT ENERGIE-FREQUENTIE vergroten we door de aandacht te richten om onze heling. En de VERBINDING met JEZELF.

Verbinden doe je door goed te VOELEN. Je kunt jezelf aanleren om beter te voelen en te verbinden met jezelf. De verbonden ademhaling is daar bij uitstek geschikt voor, om je te leren voelen wat er ook is. En om emoties te laten gaan en je meer ontspannen te voelen, dat kan echt!

In deze verbonden ademsessie neem ik je mee op reis naar binnen in jezelf en openen we het veld van heling op een hoger level. Het LICHT in jou kun je nog meer laten stralen en inzetten voor heling. Heling op fysiek, mentaal of emotioneel gebied.

Voor maar € 17,- euro doe je al mee. Je ontvangt ook de replay in je mail, dus no worries als je er niet bij kunt zijn, je kunt de masterclass altijd terugkijken.

null

Meld je hier aan!

Datum: 18 mei 2021. Tijdstip: 20.00 uur
Locatie: thuis, vanuit je luie stoel ;-)

"Net weer de opname bekeken en oh, wat bijzonder toch. Ik gaap, m'n ogen tranen en vooral het navoelen is zo bijzonder, alles stroomt en tintelt. Het voelt als een heerlijke opruiming, ga zo ook opruimen in huis! Fijn om deze oefening vaker te kunnen doen.

Ankie