Page content

Herleva Club

Ontwikkelen groeien, leren, jezelf verder openen voor alle mooie dingen in het leven?

Bezig zijn met je eigen ontwikkeling en groei gaat altijd door. En hulp daarbij kan bij tijd en wijlen een mega boost geven. Ik heb gemerkt dat mensen enthousiast zijn en dan in de waan van alle dag wel eens vergeten om weer voor zichzelf te zorgen. Dat voeding voor de geest net zo nodig is als voor het lichaam.

Met de Herleva Club wil ik een groep mensen bij elkaar brengen gaan voor meer groei, liefde, gezondheid in het leven. Dit idee is een beetje uit mijn comfortzone moet ik bekennen, ahum, maar juist daar ligt de groei en ontwikkeling!

Ik heb gemerkt dat ik het mega leuk vind om jou dat ene duwtje te geven. Om je te stimuleren, te motiveren en je de kennis en tools te geven om het beste uit jezelf te halen.

Je kunt heel laagdrempelig starten met de Herleva Club. Voor maar 7 euro per maand doe je mee.

Ik ga er helemaal voor, want ik word er blij van. Omdat mijn ziel roept dat ik dit moet doen: groeien, bloeien, delen en helen.

Wat gaan we doen?

Veel mensen worstelen met ‘dingen’ in het leven: fysieke klachten, burn-out, angst, hyperventilatie, verdriet, rouw, loslaten, scheiding, werk, relatie en geld. Dingen waar je negatief door beïnvloed kunt worden. Ik weet uit ervaring dat het in zulke situaties zo enorm helpt als je meer zelf kennis en inzicht krijgt. Zodat je je meer bezig kunt houden met wat jij wel wil en hoe jij je goed kan voelen en dat je daar dan mee aan de slag gaat.

De weg is niet altijd makkelijk, maar wel simpel. Simpel mits je weet wat je te doen staat: rustig doorgaan en volharden in het innerlijke werk. Daar ondersteun en inspireer ik je graag bij. Op een nieuwe manier: je kunt nu lid worden van Herleva.

Herleva club

Een community waarin we gaan voor meer liefde voor jezelf en voor de ander, meer vertrouwen, plezier, vreugde en groei en ontwikkeling, meer bewustzijn en gezondheid op vele niveaus.

Wat houdt het in?

– Maandelijks geef ik een webinar met een thema en een aansluitende meditatie/visualisatie. Elke maand een ander onderwerp waarmee we de verdieping ingaan en jij aan de slag kunt om een gezondere, verbeterde versie van jezelf te worden.
– Je krijgt toegang tot de online leeromgeving. Daar zal ik video’s en teksten delen die niet op mijn website staan en waarmee ik je help om verder te komen in je groei en ontwikkeling.
– In de exclusieve Facebook groep kun je connecten met de andere leden van de Herleva club.

Ik hoop dat we zo samen een community creëren waar bewustwording en groei voorop staan en waar we gaan voor meer liefde en heling.

Zoveel van wat ik leerde hielp en helpt mij nog steeds. Die kennis en ervaring delen vind ik geweldig leuk. Ik merk dat het helpt wanneer je regelmatig input krijgt om met jezelf aan de slag te gaan. Dat het helpt om naar een fijne visualisatie te luisteren.
En dat kennis helpt om inzicht in jezelf te krijgen. Zodat je je beter voelt.
Want dat kan echt!
Er is geen plafond aan je goed voelen.

Investering

Zelf heb ik altijd (en nog steeds) heel veel geld in opleiding en scholing gestoken.
Maar ik weet dat niet iedereen dat heeft. Daarom de Herleva club.
Voor maar 7 euro per maand krijg je toegang tot de online leeromgeving, visualisaties en video’s, tekst en het maandelijkse webinar.

Het lijkt mij te gek als ik je op die manier kan helpen.
Ik weet dat een duwtje enorm verschil kan maken om iets vol te houden en ermee door te gaan. Ik motiveer je graag.
Ik borrel van de ideetjes voor de Herleva Club, dus deel ik alvast wat onderwerpen die ik wil behandelen in de komende maanden:

April: mentale detox, piekeren en malen stoppen en omzetten naar positiviteit.  13 april webinar.
Mei: fysieke energie verhogen, meer vitaliteit en energie.
Webinars zijn op 17 mei, 24 mei.
Beide starten om 20.00 uur.
Juni: in verbinding met de Goddelijke Zon in jezelf. Deze maand gaan we oefeningen doen voor meer zelfvertrouwen en echt vertrouwen op jezelf.
Webinar is op 7 juni en 29 juni beide starten om 20.00 uur.
Juli: expressie geven, je eigen geluid vinden en laten horen. Je krijgt exclusieve tips in het webinar van een stemcoach.
Augustus: diep ontspannen. Ontspannen op een diep niveau, zodat je je zelf genezende vermogen meer aanspreekt.
September: mannelijke en vrouwelijke energie. Ontdek hoe de kracht van ademen je seksuele energie beter laat stromen, ook zonder partner.
Oktober: wat is je doel in het leven? Deze maand neem ik je mee neem naar de diepere zin, drive, ‘purpose’ van jou leven.
November: blijft nog even een verrassing.

” Joke: Nu naar jou toe , Heleen. Ik voel veel bewondering voor de manier waar op jij ‘ons’ benadert. Zo toegankelijk en met humor. En met een warm hart. Ik ben heel dankbaar dat ik daar van mag genieten en me laten inspireren.
De eenvoud, maar ondertussen  de diepte van je boodschap, het raakt me.”  

Leuk als je ook meedoet, klik op de button Bestel NU om mee te doen, je kunt je altijd weer afmelden, zonder uitleg uiteraard!

Ik hoop tot snel!
Groet uit hart, Heleen

Helaas, op dit moment is de Herleva Club gesloten.