Breathe better, love more

Basiscursus Holistic Breathing:

Breathe better, love more!

Met (onder andere) ademhalingstechnieken naar een gelukkiger, liefdevoller en gezonder leven.


Start: direct

Hyperventilatie behandelen

Ademtechnieken

Je leert verschillende ademtechnieken, actieve en hele rustige. De kunst zit hem er in dat je niet veel hoeft te weten over ademtechnieken om er profijt van te hebben. Ingewikkelde dingen leer je makkelijk maar vooral toepasbaar te maken zodat je aan de slag gaat met je ademhaling en je meer ontspannen en energieker gaat voelen. 

Hyperventilatie voorkomen

Omgeving-Externe prikkels

De buitenwereld lijkt soms de boosdoener waardoor jij niet ontspannen of fit bent. In de cursus leer je daar korte metten mee maken. Zodat jij meer gaat doen waar jij gelukkig van wordt.

Hyperventilatie voorkomen

Jezelf

Leven vanuit verbinding met jezelf,
jouw bron en innerlijk weten. 

HET KAN ECHT!
Vind de kracht en ruimte om te doen wat jij wilt doen. Van jezelf houden kun je leren. Zelfliefde vraagt vaak moed, maar maakt de wereld stukken mooier. In de cursus leer je je licht en liefde meer te voelen zodat het als vanzelf naar buiten straalt.


"Ontdek de kunst van optimaal ademen, zoals je ademt zo leef je."

null

Je hebt inmiddels, anno 2022, vast weleens gehoord dat de ademhaling een krachtige tool is om je gezonder en fitter te voelen, zowel lichamelijk als geestelijk. 

Tijdens de online cursus Holistic Breathing gebruiken we verschillende ademtechnieken en drukpunten, zodat je ademhaling soepel en prettig stroomt. Je brengt jezelf daarmee naar een next level van groei en ontwikkeling. De adem raakt je fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.
Wanneer jij spanning of stress hebt kan de adem je super goed helpen.

Maar meer nog is de ademhaling een instrument om naar binnen te keren.

Stel je voor dat jij veel beter in verbinding bent met jezelf. Met je Goddelijke bron, je innerlijk weten. Zodat je op aarde doet waarvoor jij geboren bent. Adem, jouw ademhaling, laat je diep connecten met jezelf, zodat je vanuit overvloed kan leven. Op alle niveaus.

Ik help jou op een spirituele, maar toch nuchtere manier zekerder door het leven te gaan en meer ontspanning te ervaren. Samen ruimen we de (onbewuste) blokkades op die je tegenhouden om vanuit je innerlijk weten en bron te leven. Zodat je meegaat in de flow van het leven en je niet meer tegen de stroom in hoeft te zwemmen. Laten gaan wat niet meer bij je past en het nieuwe verwelkomen. 

Anderen over de cursus:

"Ik vind de cursus een mooi compleet geheel en erg fijn om er steeds verschillende onderdelen uit te pakken. Het ochtendritueel vind ik erg fijn. Ik hou van praktische puzzelstukjes die ik op verschillende momenten kan inzetten."  
Janine
"Dankjewel, Heleen, het was een superinteressante cursus, helemaal vanuit je hart gegeven! Super!" 
Lut
"Ik vond het een fijne en waardevolle cursus. Mijn ademhaling stroomt weer en ik ervaar meer rust in mijzelf. Heel fijn."
Roeleke

"Ik ben super blij dat ik aan deze cursus ben begonnen. De meditatie oefeningen zijn geweldig. De ademoefeningen brengen mij meer in contact met mijn lichaam en zorgen voor ontspanning. Echt een cadeautje voor mezelf. Thanks Heleen!"

Carla


Adem door als het moeilijk is.

Je bent niet je emoties, je lichaam of je gedachten.

Je bent zoveel meer.


Over mij

Mijn naam is Heleen Ytsma, bijna twintig jaar geleden werd ik, per toeval, mij bewust van de kracht van de adem. Het raakte mij als een liefdevolle bliksemschicht. Sindsdien ben ik aan de slag gegaan als ademcoach en teacher.
Na al deze jaren ben ik nog altijd onder de indruk van hoe simpel en effectief ademhalingstechnieken zijn: goed ademhalen maakt je liefdevoller, gelukkiger en sterker. 


In 2013 richtte ik de Holistic Breathing Ademcoachopleiding op. Inmiddels heb ik honderden enthousiaste ademcoaches opgeleid en hen geleerd te ontspannen, te vertrouwen op zichzelf en zekerder door het leven te gaan. Sommige deelnemers zijn beginners, andere zijn ervaren coaches of therapeuten die graag een verdieping willen van bestaande kennis. Wat de cursisten altijd verbindt is hun enthousiasme en bereidheid om met zichzelf aan de slag te gaan.

Anderen over mij:

Danielle Oonk

Danielle Van't Schip Oonk

"Heleen Ytsma is The Breathing Coach Queen!"

Tanja Noteborn

Tanja Noteborn

 "Je bent een lichtwerker op mijn pad! Ik ga hier zeker veel mee doen. Voor mezelf, voor mijn gezin en voor mijn klanten. Dank je wel voor het vrijmaken van de weg en het doorgeven van je kennis en ervaring."

 

Gerry Laudy

Gerrie Laudy

"Jij haalt zo mooi de essentie uit al die verschillende ademvormen. Je zit niet vast aan strikte protocollen en namen maar weet wel hoe ademen werkt, wat het teweeg kan brengen en je kijkt elke keer opnieuw wat er nodig is. Heerlijk om zo te kunnen werken!"

Basiscursus Holistic Breathing

Deze cursus gaat over verandering en groei en het geven van ruimte aan de fittere, gezondere, liefdevollere versie van jezelf.
In de coachopleidingen die ik geef hoor ik altijd terug dat coaches de opleiding eigenlijk voor zichzelf doen. Daar verontschuldigen ze zich bijna voor… Terwijl dat juist zo SLIM EN WIJS is om te doen.

"Alles begint bij onszelf.
En van daaruit kun je de wereld veranderen."

De cursus is gericht op verdieping en praktische toepassing op de lange termijn. Aan het einde van de cursus weet jij hoe je via je adem meer levensgeluk kan ervaren. Je doet dan echt meer waar jij goed in bent en waar je hart sneller van gaat kloppen.

"Sinds 7 jaar geeft Heleen Ytsma elk jaar een masterclass tijdens onze NLP opleiding. Deelnemers geven de dag met Heleen altijd één van de hoogste cijfers in de feedbackrondes. Ze is een echte powervrouw met eindeloos veel kennis en ervaring. Je zit op het puntje van je stoel en luistert ademloos als ze praat over haar grote passie voor adem en bewustzijn. Ik kan Heleen en al haar trainingen dan ook van harte aanbevelen. Ze is gewoon heel erg goed!"

Robin Stevens, Bestsellerauteur, spreker en NLP Trainingen, www.robin-stevens.nl

Het traject is voor je eigen ontwikkeling.

Maar als jij met mensen werkt, deel dan alles wat voor jou ook werkt,  no holding back!


De 8 modules van de Basiscursus Holistic Breathing:

null BASISVEILIGHEID

Zekerder worden van jezelf, je keuzes je gevoelens. Vanuit veiligheid en zekerheid voel je primair eerder wat jij werkelijk wil of niet wil. Het maakt dat je sterker in contact bent met je intuïtie. We doen hiervoor specifieke ademoefeningen.


null GOUDEN CIRKEL ONTWAKEN

Je trilling en je hartfrequentie naar een hoger plan tillen. Energetisch ontvlammen noem ik het ook wel.


null HEILIGE GRAAL

Ieder mens is uniek en heeft een heilige graal van binnen. We gaan aan de slag met JOUW ADEMANALYSE zodat jij je onbewuste heilige graal ontdekt.


null HOLDING SPACE

Je innerlijke ruimte voelen, waarnemen en vooral innemen! 

null VAN ANGST NAAR VERTROUWEN

In deze module leer je speciale acupressuur of drukpunten om je lichaam veel dieper te laten ontspannen. Verkramping is verleden tijd.


null OP JE WARE PAD LOPEN

Krachtig en speels op jouw ware pad lopen. De hoofdweg leren nemen zodat je overzicht en rust hebt. 


null CREATOR TIJD

Ieder mens heeft een scheppende, helende energie in zich en die gaan we optimaal tot verbluffende hoogte activeren. 


null BESTENDIGEN EN LATEN GAAN

Een nieuw patroon in te zetten vraagt wijsheid, moed, laten gaan en doorzetten. In deze module leer je dat gracieus te doen.

STARTDATUM

Je kunt direct starten en de cursus op eigen tempo doorlopen!De cursus kost 350,- euro maar is nu tijdelijk beschikbaar voor 275,- euro! 
Betaling in twee termijnen kan ook.


"Mijn grootste ontdekking is de verbonden ademhaling, die jij zo mooi duidelijk kan uitleggen. Eigenlijk ben ik niet zo van de online trainingen maar ik vind jouw manier van lesgeven heel prettig en goed te volgen.
Velen denken dat dit meer een 'vrouwending' is, maar ik heb hier echt veel aan gehad en wil zeggen: “mannen kom op .. en treed uit je comfortzone!".
Doe hier en daar een cursus met wat zelfontwikkeling en zelfbewustzijn.
Ik ben in ieder geval blij dat ik ermee begonnen ben en leef steeds meer het leven zoals ik dat het liefst doe. En nog zoveel plannen. Heerlijk!
Heleen, bedankt voor jou 'zijn'."
Boudewijn van Lint, deelnemer Basiscursus Holistic Breathing

De cursus duurt acht weken en bestaat uit:

Hyperventilatie behandelen

Vier online lessen, waarin:

• Ik dieper inga op de les van die week

• Ik je inspireer en begeleid

• Je mee kunt doen met de oefeningen


Hyperventilatie voorkomen

Toegang tot een online omgeving met:
• 8 modules, elke week eentje
• Video’s, sheets en audio's
• Meditatie bij elke module

• Een online community met medecursisten


Benieuwd hoe de online omgeving van Herleva eruit ziet? 

Bekijk deze video:

Voel jij ook de innerlijk roep om mee te doen? Van harte welkom, met elkaar maken we de energie extra krachtig.

Voor wie is de cursus bedoeld?
Deze cursus is uitermate geschikt voor zowel beginners als ervaren deelnemers. Voor als je voelt dat je eigen ademhaling wel beter kan.
En je vanbinnen weet dat het je veel op gaat leveren als je aan de slag gaat en je open durft te stellen om te leren.

Door verschillende technieken te bundelen biedt deze cursus echt een nieuw perspectief en een mooie verdieping op bestaande kennis. 

De cursus is voor iedereen die een stap verder wil in zijn/haar ontwikkeling en groei. Voor iedereen die ademtechnieken en bewustwording wil gebruiken om te transformeren... 

Voor coaches die een ander helpen, maar zelf eigenlijk beter willen ademen… :-)

Voor degenen die anderen helpen, maar zichzelf vergeten en voelen: JA, ik wil nu echt weer in mijzelf investeren en grote stappen vooruit maken...

Voor jou als je innerlijk ruimte wil maken voor datgene dat zachtjes roept...

Ik ben al bekend met verschillende ademhalingstechnieken; kan ik dan alsnog deelnemen?

Jazeker! Het gaat over zoveel meer dan alleen 'ademtechnieken.." Het is een reis naar binnen en de adem is ons ' voertuig'.

Maar leer ik dan wel beter ademen?

Er zitten vele adem technieken in dus je leert er zeker veel over. Zelfs als je het gevoel hebt alles al te weten zit er altijd een bepaalde kracht in herhaling. Ook bied ik informatie altijd vanuit een nieuw, fris perspectief aan.

Is het heel zweverig?

Zelf ben ik heel aards en verbonden met het Universum zodat ik kan leven vanuit mijn hart, dat zit daar tussen in :-) Als nuchtere Friezin maak ik het graag toepasbaar en praktisch.

Het programma is online, heb ik nog een speciaal iets nodig?

Nee, absoluut niet! Het is super makkelijk, je krijgt gewoon een link waar je mee je direct kan deelnemen. Hier heb je verder niets voor nodig, alleen internet.  

Deze cursus gaat over verandering en groei en het geven van ruimte aan de fittere, gezondere, liefdevollere versie van jezelf.

Dat je meer verbonden bent met jezelf dan ooit tevoren.

Wil je nog een korting!?
Dat kan! Als je je NU aanmeldt krijg je een korting van 75 euro! Ik hoop zeer dat je mee gaat doen. Dat we met elkaar de wereld een beetje mooier, lichter en liefdevoller maken.

Je start nu meteen. Je ontvang van mij een mail met de aanmeldlink naar de online leeromgeving en community. Je kunt dus direct starten en alles lessen op jouw tempo doorlopen.

Wat gaan we doen?
We gaan met elkaar acht weken aan de slag, op die manier heb je tijd voor bewustwording, groei en vooral resultaat!
In de training leer ik je mega effectieve (adem)technieken en vooral help ik je om je beter te voelen zodat je meer dan ooit in verbinding bent met jezelf.

Ik heb er zin in en ik hoop tot snel!

Liefs, Heleen

"Geweldig fijne cursus Heleen, veel geleerd om bij mezelf te komen en mezelf te kunnen zien, dank je!!!"

Karine

"Dank je wel. Leerzaam en lekker praktisch."

Hanneke
arrow_drop_up arrow_drop_down